Onderhandel met kennis van zaken

Ontdek hoeveel voordelen een expert ter zake oplevert wanneer u wil kopen/huren en/of verkopen/verhuren.

Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

Sneak peek

De Haan, Ringlaan-Noord 30 bus 002 € 147 000

Appartement TE KOOP

Leuk appartement met tuintje en autostaanplaats

1 53 m² Ref.3707059
Assebroek, Generaal Lemanlaan 151 € 1 100 000

Villa TE KOOP

Beschermd landhuis 'Het Withof' (renovatieproject)

6528 m² Ref.3655983

Vastgoed, eerlijk en met de glimlach, dat is waar we voor staan! Geen snel geldgewin, maar eerlijke en vriendelijke service aan democratische prijzen...

De naam 'Imperimmo' wil niet zeggen dat we ons de allures willen aanmeten om een imperium uit te bouwen, wel dat we liefhebbers zijn van de Italiaanse cultuur. De naam 'De Keyser', maar dan in het Italiaans, zit erin vervat. Dus aan allen die zich in onze bedrijfsnaam zouden verslikken, excuseer ons voor het ongemak;-)

We bemiddelen graag bij verkoop en verhuur van particuliere woningen, aan- en verkoop van gronden en nieuwbouwprojecten. Ook staan wij u bij in uw zoektocht naar uw droomhuis.

We nemen graag de tijd om jullie deskundig en uitgebreid advies te geven. Kent u ons nog niet en wilt u graag wat meer vernemen over onze manier van werken en ons aanbod, aarzel dan niet ons te contacteren.

Wil u werken in een aangename en ongedwongen sfeer, waar we elkaar kunnen stimuleren om het beste van onszelf te geven en beschikt u over een BIV-nummer, contacteer ons dan zeker ook.

Vriendelijke groeten, 

Natalie De Keyser

Natalie De Keyser staat voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom.

Meld mij uw zoekwensen en ik zoek met u mee!

Registreer nu mijn zoekwensen