Onderhandel met kennis van zaken

Ontdek hoeveel voordelen een expert ter zake oplevert wanneer u wil kopen/huren en/of verkopen/verhuren.

Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

Sneak peek

Landegem Vanaf € 400 000

Woning TE KOOP

Tijdloze woning met mooie tuin op een perceel van 791 m²

3 791 m² Ref.3638158
Landegem Vanaf € 400 000

Woning TE KOOP

Tijdloze woning met mooie tuin op een perceel van 791 m²

3 791 m² Ref.3655956

Vastgoed, eerlijk en met de glimlach, dat is waar we voor staan! Geen snel geldgewin, maar eerlijke en vriendelijke service aan democratische prijzen...

De naam 'Imperimmo' wil niet zeggen dat we ons de allures willen aanmeten om een imperium uit te bouwen, wel dat we liefhebbers zijn van de Italiaanse cultuur. De naam 'De Keyser', maar dan in het Italiaans, zit erin vervat. Dus aan allen die zich in onze bedrijfsnaam zouden verslikken, excuseer ons voor het ongemak;-)

We bemiddelen graag bij verkoop en verhuur van particuliere woningen, aan- en verkoop van gronden en nieuwbouwprojecten. Ook staan wij u bij in uw zoektocht naar uw droomhuis.

We nemen graag de tijd om jullie deskundig en uitgebreid advies te geven. Kent u ons nog niet en wilt u graag wat meer vernemen over onze manier van werken en ons aanbod, aarzel dan niet ons te contacteren.

Wil u werken in een aangename en ongedwongen sfeer, waar we elkaar kunnen stimuleren om het beste van onszelf te geven en beschikt u over een BIV-nummer, contacteer ons dan zeker ook.

Vriendelijke groeten, 

Natalie De Keyser

Natalie De Keyser staat voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom.

Meld mij uw zoekwensen en ik zoek met u mee!

Registreer nu mijn zoekwensen