Onderhandel met kennis van zaken

Ontdek hoeveel voordelen een expert ter zake oplevert wanneer u wil kopen/huren en/of verkopen/verhuren.

Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

Sneak peek

Zeebrugge € 189 000

Appartement TE KOOP

Leuk appartement in een kleinschalige residentie

1 57 m² Ref.3044990

 

Een nieuw jaar, een nieuwe voordeur voor mezelf. Tijd voor vernieuwing, dacht ik dan ook.

In een raar jaar was er tijd om te bezinnen welke weg we in de komende jaren uit willen.  

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken die de voorbije 17 jaar met ons in contact is gekomen of op een of andere manier van onze service heeft willen genieten. Door jullie hebben we bereikt waar we tot nu toe staan. Voor de zaak zijn jullie de zuurstof, voor mij zijn jullie als het ware familie of vrienden. Vergeef mij dan ook het te lang blijven plakken en babbelen voor sommigen onder jullie: naast mijn gezin zijn jullie het die kleur aan mijn leven geven! Zonder jullie kan de zaak niet draaien en kan het privé ook niet voor de wind gaan.

Wat de verzekeringen betreft, hebben we besloten de zaken over te dragen aan kantoor Balcaen te Aalter, Hoefijzer 30: https://www.kantoorbalcaen.be/nl-be. Zij zijn een enthousiast team, die jullie zaken zeker op een correcte manier zullen blijven behartigen.

Wat het vastgoed betreft, komen we met een nieuw logo naar buiten. Ons vorig logo bevatte de 3 pijlers waarop onze onderneming tot nu toe steunde: vastgoed, verzekeringen en kredieten.

In 2021 gaan we uitsluitend verder met het vastgoed en blijven we graag bemiddelen bij verkoop en verhuur van particuliere woningen, aan- en verkoop van gronden en nieuwbouwprojecten. Ook staan wij u graag bij in uw zoektocht naar uw droomhuis.

De naam Imperimmo blijft behouden, niet omdat we ons de allures willen aanmeten om een imperium uit te bouwen, wel omdat we liefhebbers zijn van de Italiaanse cultuur en mijn naam De Keyser, maar dan in het Italiaans, erin vervat zit. Dus aan allen die zich de voorbije jaren in onze bedrijfsnaam verslikt hebben, excuseer ons voor het ongemak;-)

Hou onze website alvast in de gaten voor onze nieuwigheden en acties in 2021!

We gaan er samen met jullie, onze KLANTEN, een hoopvol jaar van maken, waarin we blijven de tijd nemen om jullie deskundig en uitgebreid advies te geven. Kent u ons nog niet en wilt u graag wat meer vernemen over onze manier van werken en ons aanbod, aarzel dan niet ons te contacteren.

Vriendelijke groeten, 

Natalie De Keyser

Natalie De Keyser staat voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom.

Meld mij uw zoekwensen en ik zoek met u mee!

Registreer nu mijn zoekwensen