Verzekeringen

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar werken wij samen met verschillende maatschappijen actief op de Belgische markt.

Dit heeft het grote voordeel voor U, als KLANT, dat er uit een ruim gamma kan gekozen worden naar de meest geschikte oplossing, in functie van uw specifieke behoeften.

BRAND

Voor uw woning, kantoor, privé-garage of gebouw waarin u een vrij beroep uitoefent. De geboden dekkingen zijn: gebouw met wat zich erin en errond bevindt, en indien gewenst, uw auto. Tijdelijk verblijf, studentenverblijf. Inhoud, zelfs het deel van de inboedel dat u elders meeneemt (bijvoorbeeld op vakantie) blijft verzekerd. De basisverzekering is omvangrijk: brand, ontploffing, implosie, blikseminslag, elektriciteitsschade, botsing, temperatuurschommeling, rook- en roetschade. Schade aan gebouw bij poging tot inbraak, vandalisme, kwaad opzet, arbeidsconflicten en aanslagen. Storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk, water en vloeibare brandstof. Glasbraak en sanitaire installaties. BA Gebouw (Burgerlijke aansprakelijkheid van het gebouw) is niet bij alle maatschappijen standaard.

Extra keuze:

  • indirecte verliezen
  • diefstal van inhoud van uw woning, inclusief tuinmeubelen

Waardebepaling van het te verzekeren gebouw gebeurt het best aan de hand van het evaluatierooster (verschilt van maatschappij tot maatschappij maar is altijd een correcte waardebepaling). Waardebepaling van de te verzekeren inhoud kunt u zelf bepalen, maar u kunt ook via evaluatie verzekeren. Men dient wel op te letten met P.C.'s en andere elektronische installaties, want deze zaken worden door diverse maatschappijen vanuit een ander standpunt bekeken.