Lening

Als kredietmakelaar werken wij samen met verschillende maatschappijen en instellingen, waardoor wij u een gamma van diverse kredietvormen kunnen aanbieden. Het samenwerken met verschillende partners stelt ons in staat om u een product voor te stellen dat het best aan uw behoeften voldoet en past bij uw persoonlijke situatie en uw financiële mogelijkheden.

U wenst een huis of appartement te kopen, dan bekijken we welk woonkrediet en voor welke duurtijd het best voor u past.

Indien u een nieuwe (of tweedehands) wagen wenst te kopen, is het belangrijk dat u voor uzelf uitmaakt wat u van de wagen verwacht en wat u eventueel zelf kunt financieren. Wij zorgen dan voor een financiering, haalbaar binnen uw maandelijks budget (in functie van duurtijd en inkomen).

Daarnaast zijn er nog diverse leningen op afbetaling mogelijk voor andere doeleinden: meubelen, Hifi, PC, TV, studies, reizen, belastingen, enz.

Let op, geld lenen kost ook geld.

LENING OP AFBETALING

Een lening op afbetaling kan eerst en vooral een ideale formule zijn voor de aankoop, verbouwing of renovatie van een onroerend goed gelegen in België. Dit geldt vooral voor beperkte bedragen en heeft het voordeel dat u geen hypothecaire kosten, noch expertisekosten zal moeten betalen. Daarnaast kan de lening op afbetaling ook dienst doen voor de financiering van de aankoop van een recent of tweedehands voertuig of voor andere specifieke doelen: meubelen, Hifi, PC, TV, studies, reizen, belastingen, enz. 

Kort samengevat: u heeft geld nodig en kan (of wil) niet bij uw huisbankier terecht? Geen nood, wij bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Maak gerust een afspraak.

Let op, geld lenen kost ook geld.