Aanvraag krediet

Als kredietmakelaar werken wij samen met verschillende maatschappijen en instellingen, waardoor wij u een gamma van diverse kredietvormen kunnen aanbieden. Het samenwerken met verschillende partners stelt ons in staat om u een product voor te stellen dat het best aan uw behoeften voldoet en past bij uw persoonlijke situatie en uw financiële mogelijkheden.

U wenst een huis of appartement te kopen, dan bekijken we welk woonkrediet en voor welke duurtijd het best voor u past.

Indien u een nieuwe (of tweedehands) wagen wenst te kopen, is het belangrijk dat u voor uzelf uitmaakt wat u van de wagen verwacht en wat u eventueel zelf kunt financieren. Wij zorgen dan voor een financiering, haalbaar binnen uw maandelijks budget (in functie van duurtijd en inkomen).

Daarnaast zijn er nog diverse leningen op afbetaling mogelijk voor andere doeleinden: meubelen, Hifi, PC, TV, studies, reizen, belastingen, enz.

Let op, geld lenen kost ook geld.

AANVRAAG KREDIET

Alle door u ingevulde gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden enkel en uitsluitend gevraagd ter informatie om uw aanvraag te kunnen verwerken. Alle aanvragen zijn uitsluitend vrijblijvend en niet bindend. Kredieten in welke vorm dan ook, worden slechts geldig indien uw aanvraag goedgekeurd wordt, en u gevraagd wordt om naar ons kantoor te komen. Desgewenst komen wij ook bij u thuis om de afhandeling van uw aanvraag te vervolledigen. Indien u verdere vragen heeft, kunt u zich steeds per e-mail of telefonisch met ons verbinden.

Let op, geld lenen kost ook geld.